SERVIS BIKIN WEBSITE BISNES

ONEPAGE BIZ

PROMOSI TERHAD HANYA RM280!

(Khas Untuk Usahawan Kecil dan Sederhana)

Khas Untuk Usahawan Kecil dan Sederhana!

DAPATKAN WEB BISNES PERTAMA ANDA DENGAN HANYA RM280!

https://www.youtube.com/watch?v=TWtXlmd2fzE

PROMOSI : 11 Nov – 31 Dis 2019 (TERHAD KEPADA 150 TEMPAHAN TERAWAL SAHAJA!)

Pengguna Internet MENINGKAT Sebanyak 25.84 MILLION Pada Januari 2019!

Tahukah anda? Pada penghujung 2016, pengguna internet di Malaysia sahaja telah mencecah sebanyak 25.84 Million pengguna internet. Dianggarkan setiap tahun, jumlah ini akan terus meningkat dari semasa ke semasa.

Sebanyak 96% pengguna internet mengakses internet melalui telefon pintar mereka!!

PEMASARAN INTERNET Mampu Mempromosikan Bisnes Anda Dengan Sangat Pantas!

Saya pasti anda setuju jika saya katakan PEMASARAN INTERNET kini merupakan salah satu nadi yang sangat penting untuk kembangkan lagi bisnes anda.

Jika anda belum lagi meng”online”kan bisnes anda, anda kemungkinan telah jauh di belakang ditinggalkan oleh pesaing-pesaing anda. Kita sendiri dapat melihat kini banyak pihak termasuk kerajaan mengadakan program kesedaran berkenaan keusahawanan pemasaran internet.

Carian GOOGLE.
Sejumlah 3.5 bi­lion pencarian diproses sehari,40,000 pencarian setiap saat

Tahukah anda, Sejumlah 3.5 bi­lion pencarian diproses sehari,40,000 pencarian setiap saat menggunakan enjin carian GOOGLE sahaja?

Ini bermaksud, anda berpotensi mempromosikan bisnes anda melalui laman web menggunakan enjin carian Google kepada ribuan bakal pelanggan anda.

Siapa Kami?

KHAIZ EMPIRE dibangunkan pada Feb 2013 oleh pengasas Khairilizwan Jamros. Pada mulanya, ianya dikenali sebagai Khaiz Network dan kemudian berkembang menjadi Khaiz Group pada sekitar Oktober 2015. Pada 8 Feb 2019 (7 tahun kemudian), Khaiz telah masuk ke era perkembangan baru dan kini dikenali sebagai Khaiz Empire.

Dengan perubahan hampir 60% struktur baru, Khaiz Empire berpotensi luas untuk terbang lebih jauh dan mampu merancakkan lagi Digital Marketing di Sabah.

Lokasi Kami :

BANDAR SIERRA, KOTA KINABALU, SABAH

https://www.youtube.com/watch?v=Wg65nanjWHU

6 Sebab Mengapa Bisnes Anda Perlukan Laman Web!

Memiliki laman web anda sendiri juga akan meningkatkan lagi keyakinan bakal-bakal pelanggan anda kepada anda.Sudah pasti mereka lebih mudah yakin dengan anda dan menganggap anda betul-betul serius dalam menjalankan perniagaan anda jika anda mempunyai laman web anda sendiri.

Baiklah di sini saya senaraikan 6 sebab mengapa anda perlu memiliki laman web untuk bisnes anda sendiri :

Tapak Bisnes Anda Sendiri.

Bagaimana sekiranya facebook ataupun instagram bisnes anda yang mempunyai ratusan likes tiba-tiba sahaja dipadam oleh facebook seperti yang pernah berlaku oleh beberapa usahawan sebelum ini? Bina “tapak bisnes anda sendiri” iaitu laman web anda sendiri.

Potensi Dipromosikan Melalui Enjin Carian.

Laman web anda akan lebih mudah dan berpotensi untuk dijumpai di enjin carian seperti Google.com. Sekiranya bakal-bakal pelanggan anda terjumpa laman web anda melalui enjin carian, bermaksud anda mampu mempromosikan perniagaan anda secara PERCUMA.

Tingkatkan Kredibiliti Bisnes Anda.

Memiliki laman web anda sendiri juga akan meningkatkan lagi keyakinan bakal-bakal pelanggan anda kepada anda.Sudah pasti mereka lebih mudah yakin dengan anda dan menganggap anda betul-betul serius dalam menjalankan perniagaan anda jika anda mempunyai laman web anda sendiri.

Memudahkan Pelanggan Anda.

Dengan memiliki laman web bisnes anda sendiri. Anda secara tidak langsung akan memudahkan lagi para pelanggan anda untuk mendapatkan sebarang info dan butiran mengenai bisnes anda. Dengan hanya mengakses laman web anda,segala info berkenaan bisnes anda ada di dalamnya.

Bakal Pelanggan Akan Lebih YAKIN.

Jika bisnes anda mempunyai laman web, secara tidak langsung ianya akan lebih meyakinkan BAKAL PELANGGAN anda untuk berurusan dengan anda.Bakal pelanggan anda akan berasa anda serius dengan perniagaan yang anda jalankan.

“ONLINEKAN”Bisnes Anda .

Sudah masa anda “online”kan bisnes anda secara serius. Anda boleh gunakan medium media sosial yang lain juga tetapi dengan adanya laman web khas untuk bisnes anda sudah tentu ianya akan memberi banyak kelebihan untuk promosikan bisnes anda.

Bukan Sahaja Promosi Secara ONLINE, Tetapi Juga OFFLINE..

Apabila anda mempunyai laman web anda sendiri, anda bukan sahaja boleh mempromosikan link web bisnes anda secara online tetapi juga secara OFFLINE.

Anda boleh letakkan alamat laman web anda di bisnes kad,stiker kereta,baju,payung dan banyak lagi.

Sudah pasti dengan memiliki laman web ini, anda boleh mempromosikan bisnes anda secara maksimum menggunakan kaedah ONLINE u0026amp; OFFLINE.

BISNES KAD

Anda boleh letakkan link laman web anda pada bisnes kad anda. Bayangkan jika anda bertemu dengan seorang prospek dalam masa yang singkat dan tidak dapat berbual lama, anda boleh hulurkan bisnes kad anda berserta dengan link laman web tersebut bagi memudahkannya mengenali bisnes anda.

BAJU KREW / STAFF

Tentu baju para staff anda akan kelihatan lebih “POWER” dengan memakai baju staff berserta link laman web bisnes anda di baju tersebut. Ini secara tidak langsung akan mempromosikan lagi bisnes anda.

FLYER / BROCHURE

Anda juga boleh letakkan link laman web anda tersebut pada flyer promosi anda. Dengan adanya laman web anda, akan memudahkan lagi bakal pelanggan anda mendapatkan info-info lebih banyak mengenai bisnes anda melalui laman web anda.

STICKER KERETA

Salah satu juga perkara menarik yang anda boleh promosi bisnes anda secara offline melalui laman web anda adalah dengan meletakkan link laman web anda melalui stiker kereta dan letakkan di belakang kereta anda. Bayangkan ketika anda memandu dalam keadaan jem dan secara tidak langsung mereka yang berada di belakang kereta anda dapat lihat dan link laman web anda terpromosi. Menarik kan 🙂

SIGNBOARD KEDAI

Untuk mereka yang mempunyai tapak kedai juga, anda juga boleh meletakkan link laman web anda pada signboard kedai anda ataupun bahagian dalam kedai . Selain itu juga, anda boleh letakkan link laman web tersebut pada beg plastik,ataupun bahan cetak yang lain.

MEDIA SOSIAL

Anda juga boleh meletakkan link laman web anda pada akaun laman sosial bisnes anda contohnya pada facebook,instagram,twitter dan lain-lain. Kelebihan laman web,ianya lebih statik dan kandungan info di dalam laman web tersebut lebih teratur dan kemas.

Terdapat banyak lagi kaedah yang anda boleh promosikan link laman web anda secara OFFLINE. Anda pasti dapat lihat banyak kelebihan jika anda mempunyai mempunyai laman web untuk bisnes anda kan 🙂

Bagaimana? Anda Tertarik Memiliki Laman Web Untuk Bisnes Anda?

Tentu anda telah mendapat sedikit kesedaran tentang kelebihan sebuah laman web yang akan membantu memantapkan lagi bisnes anda kan..

Berminat untuk memiliki laman web untuk bisnes anda?

Memperkenalkan..


ONEPAGE BIZ

ONEPAGE BIZ merupakan satu pakej perkhidmatan laman web khas yang “simple” dan mudah khusus sesuai untuk Usahawan Kecil dan Sederhana yang baru bermula ingin mempromosikan perniagaan mereka secara online.

Fokus utama pakej ini adalah bagi membolehkan usahawan kecil dan sederhana untuk mendapatkan laman web pertama mereka dengan harga yang sangat berbaloi dan menjimatkan. 

Walaupun pakej ini tidak selengkap pakej-pakej web Khaiz yang lain, ianya adalah satu permulaan yang baik untuk usahawan kecil dan sederhana ini mempunyai laman web mereka sendiri. Apa yang lebih menarik lagi, mereka boleh menaik taraf laman web mereka ke pakej-pakej web khaiz yang lain pada masa akan datang.

Pentingkah Laman Web? Adakah Semua Bisnes Perlukan Laman Web?

Mungkin ada di antara anda bertanya, pentingkah u0026amp; adakah semua bisnes perlu mempunyai laman web mereka sendiri.

Pada pendapat saya sendiri, YA. Hampir semua bisnes sebaiknya mempunyai laman web untuk bisnes mereka sendiri. Tidak kira apa bisnes yang anda lakukan, laman web mampu membantu mempromosikan bisnes anda dan juga meningkatkan kredibiliti perniagaan anda.

Antara beberapa bisnes yang sesuai memiliki laman web :

 • Bisnes Kecil
 • Syarikat Kecil / Koporat
 • Fotografi / Videografi
 • Fitness / Gym
 • Konsultan
 • Ecommerce
 • Klinik / Pusat Terapi
 • Kelab / Persatuan
 • Hotel / Homestay
 • Produk
 • Restoran / Cafe
 • Butik / Wedding
 • Pendidikan / Kolej
 • Peguam
 • Kedai Perabot
 • Pertanian
 • Muzik
 • Event
 • Saloon / Spa
 • Bengkel Kereta
 • Dan Banyak Lagi..

Saya Sudah Ada Facebook & Instagram,
Adakah Bisnes Saya Masih Perlukan Laman Web?

“Saya sudah ada facebook u0026amp; instagram untuk bisnes saya, kenapa saya perlukan lagi laman web?”

Ini mungkin persoalan yang sedang bermain di fikiran anda.
Ya,facebook u0026amp; instagram sangat banyak membantu mengembangkan bisnes anda.

Namun anda harus ingat, terdapat ramai rakan-rakan usahawan sana yang mempunyai ribuan likes page facebook mereka akhirnya terduduk apabila akaun facebook ataupun instagram mereka ditutup dalam sekelip mata sahaja!

Bayangkan..Page Anda Tiba-Tiba Lenyap..


Ini merupakan salah satu mimpi ngeri bagi para usahawan yang hanya bergantung sepenuhnya dengan page facebook u0026amp; instagram semata-mata. Malahan, anda tidak mempunyai sebarang hak terhadap page facebook anda kerana anda hanya “menumpang” pada platform facebook/instagram semata-mata. 

Kami sendiri mempunyai page facebook yang mempunyai ratusan ribu likes tetapi tetap merasa itu bukan satu jaminan untuk memastikannya kekal pada masa akan datang, kita tidak tahu risiko yang akan berlaku suatu hari nanti.

Jadi adakah anda sanggup meletakkan “nyawa” bisnes anda pada platform facebook semata-mata? Mengapa anda membuat persediaan untuk memiliki platform anda sendiri iaitu laman web?

Kan lebih baik dan terjamin jika anda mempunyai page facebook / instagram dalam masa yang sama juga mempunyai sebuah “aset” online anda sendiri iaitu laman web. 🙂

TANYA GOOGLE..

Tidakkah kita perasan, kebiasaanya jika kita ingin mencari sesuatu perkara ataupun tempat, kita akan terus menggunakan Google dan masuk ke dalam website-website yang berkaitan dari pilihan enjin carian tersebut. 

Orang bilang, apa-apapun…Google!

Cari kedai gunting rambut…Google.
Cari kedai urut tulang belakang…Google.
Cari kedai tayar…Google.

KHAS UNTUK USAHAWAN KECIL & SEDERHANA!
Bina Laman Web Bisnes Anda
Dengan Pakej Web Khaiz Empire!

Baiklah, mungkin ada diantara anda tidak sabar untuk memiliki laman web bisnes anda sendiri. Bagaimana jika kami tawarkan kepada anda pakej membina laman web untuk bisnes anda?

Kami pasti ramai usahawan di luar sana inginkan laman web mereka sendiri. Namun kami faham, bagi usahawan kecil dan sederhana, kos pembikinan sebuah laman web bisnes yang lengkap mungkin agak membebankan terutamanya bagi mereka yang baru sahaja bermula. Oleh itu, selain mengeluarkan pakej-pakej web yang lengkap, kami juga ada menyediakan pakej web yang memadai khas untuk usahawan Kecil dan Sederhana yang baru bermula dan ingin mempunyai laman web bisnes mereka yang pertama.

Ya memperkenalkan ONEPAGE BIZ #KHAIZ 🙂

Ciri-ciri Pakej Web “ONEPAGE BIZ #KHAIZ”

Baiklah ini merupakan ciri-ciri pakej laman web yang kami tawarkan. Terdapat beberapa pakej yang kami sediakan seperti ONEPAGE BIZ,Wbiz,Wsilver u0026amp; WGold.

Namun untuk kali ini, kami hanya fokus untuk pakej ONEPAGE BIZ sahaja.

Pakej ONEPAGE BIZ

Domain Web ( .com)

Ya! Sudah tentu laman web anda tersebut disertakan sekali dengan alamat domain (.com / .net / .org). Alamat domain ini akan menjadi identiti untuk laman web dan bisnes anda.

Responsive Web!

Apa yang lebih menarik, pakej ini disediakan dengan theme web yang “Responsive Web”, ini bermaksud laman web bisnes anda sangat sesuai diakses oleh mana-mana komputer ataupun telefon pintar.

Linux Web Hosting

99.9% Uptime Guarantee
10 Monthly Bandwidth
500MB Disk space quota.

TESTIMONI PELANGGAN!

Selain pakej website, terdapat juga testimoni-testimoni untuk pakej-pakej perkhidmatan kami yang lain.

MENGAPA ANDA HARUS MEMILIH KAMI?

Mungkin ada di antara anda tertanya, mengapa anda perlu mengambil perkhidmatan web dari kami, mungkin ada juga di luar sana yang membuat servis membina laman web kan.

Berpengalaman Dalam Membina Web Sejak 2008!

Kami berpengalaman dalam membina laman web sejak tahun 2008 lagi.
Termasuk membina blog, portal web, forum dan banyak lagi.

Berpusat Di Kota Kinabalu, Sabah

Bagi Mereka yang berada di sekitar Kota Kinabalu, Sabah. Anda boleh terus datang ke pejabat kami yang terletak di Bandar Sierra BizHub, Kota Kinabalu.. Jika anda berada luar dari kawasan, anda masih boleh berhubungi dengan kami melalui email ataupun telefon.

Pakej Web Yang Berkualiti!

Apa yang lebih menarik, kami menyediakan pakej membina laman web mampu milik dan berkualiti untuk para usahawan di luar sana.

Reseller Domain & Hosting

Kami merupakan Reseller Domain & Hosting . Anda boleh membeli domain & hosting terus kepada kami. Terdapat juga pakej-pakej hosting termasuk server yang pihak kami tawarkan.

ADA DEMO UNTUK PAKEJ ONEPAGE BIZ?


ANDA USAHAWAN KECIL & SEDERHANA? DAPATKAN INFO PAKEJ WEB KAMI!

Dapatkan promosi-promosi terkini pakej web Khaiz Empire terus ke email anda! Masukkan Nama u0026amp; Email anda.

BAIKLAh! SAYA BERMINAT!

Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan pakej ONEPAGE BIZ ini. Kami pasti anda tidak akan berasa rugi dan berbaloi untuk mendapatkan perkhidmatan laman web dari kami.

Berapa Kos Komitmen Yang Diperlukan Untuk Mendapatkan Pakej ONEPAGE BIZ Ini?

Baiklah, Kami pasti anda tidak sabar untuk mendapatkan pakej ini.

Berapa kos yang anda perlukan untuk mendapatkan pakej ini?

Pada awalnya, kos untuk perkhidmatan ini secara keseluruhan adalah RM599 sahaja.

 

PROMOSI TERKINI!

Hanya..

RM280

(SEKALI SETUP SAHAJA)

Kos Sewaan Domain u0026amp; Hosting Cuma RM100/Tahunan.
(Termasuk kemaskini sekuriti web u0026amp; versi web)

PROMOSI : 11 NOV – 31 Dis 2019 (TERHAD KEPADA 150 TEMPAHAN TERAWAL SAHAJA!)
HARGA AKAN KEMBALI KE ASAL RM599 SELEPAS KOUTA TELAH MENCUKUPI!


HUBUNGI KAMI

Jangan tunggu lagi, promosi ini adalah terhad.
Hubungi kami melalui Whatsapp sekarang untuk mendapatkan pakej promosi ini!</br>
Jadilah seperti Fika.. (Rujuk video di atas)

Saya masih berfikir, adakah bisnes saya perlukan laman web?

Jika anda rasa, anda perlu kembangkan perniagaan anda secara online secara serius. Laman web merupakan platform yang tepat untuk bisnes anda untuk jangka masa yang panjang.

Adakah harga tempahan ini akan kekal? Saya bercadang untuk menempah pada masa akan datang.

Kami tidak dapat jamin harga tempahan ini akan kekal. Apa yang pasti apabila kouta tempahan telah mencukupi kami akan naikkan harga seperti yang kami rancang.

Saya sudah ada domain web, adakah masih berpeluang untuk mendapatkan pakej ini?

Ya sudah tentu. Anda boleh hubungi pihak kami untuk info lebih lanjut.

Khaiz Empire
C-1st-7, 1st Floor, Block C,Lorong Bizhub 1A,
Bandar Sierra, Mile 13.5, Jalan Tuaran,
88450 Kota Kinabalu, Sabah
No DBKK : 0000159445 T
© Since 2013 Khaiz Empire. All rights reserved.