Jika anda mencari jenis laman web yang fokus untuk kempen mempromosikan produk / servis anda, Sales Page adalah pilihan terbaik untuk bisnes anda. 

Ciri-Ciri Pakej Sales Page Yang Kami Tawarkan

Responsive Web

Web Sales Page yang dibangunkan adalah Responsive Web bermaksud sesuai untuk diakses menggunakan pelbagai peranti tidak kira melalui komputer,tablet ataupun smartphone.

Mesra SEO

Web Sales Page yang kami bangunkan adalah mesra Search Engine Optimization (SEO) terutamanya dalam carian Google.

SSL

Bagi meningkatkan keselamatan web Sales Page, setiap laman web yang kami bangunkan dilengkapi dengan SSL bagi mengurangkan risiko laman web digodam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Copywriting Web Disusun Oleh Kami

Kami susun semula copywriting promosi anda untuk diletakkan ke dalam sales page tersebut.

Funnel Web Mudah Difahami

Susunan funnel web tersusun dan mudah difahami oleh para pengunjung laman web.

Design Menarik & Kemas

Kami menyediakan template-template sales page yang bersesuaian dengan tema produk/servis anda. Dari semasa ke semasa, kami menambah lebih banyak template sales page untuk pelanggan-pelanggan kami.

Antara Hasil Kerja Kami :

Antara Demo-Demo
Sales Page Kami:

Siapa Kami?

Khaiz Empire menjalankan perkhidmatan berkaitan membina laman web, video production, fotografi termasuk mengadakan bengkel / seminar.

Khaiz Empire telah berpengalaman dalam pembikinan laman web lebih 10+ tahun untuk para usahawan, syarikat, persatuan termasuk agensi kerajaan.

TESTIMONI PELANGGAN

Tawaran Ini Terhad Untuk 30 Tempahan Web Sahaja!

Biasanya Harga Untuk Servis Sales Page Ini Mencecah Lebih RM1000+ Ke Atas. Tetapi Khas Untuk Promosi Kali Ini, Kami Ingin Membuka Tawaran Istimewa Khas Untuk Mereka Yang Berminat!

Selepas tawaran ini penuh, apa yang pasti, harga servis ini akan dinaikkan atau kembali ke harga tawaran asal servis sales page ini. Jadi jangan lepaskan peluang anda!

Setiap tempahan akan mengikut que untuk disiapkan. Jika anda ingin web sales page anda siap dengan segera, kami cadangkan untuk anda membuat tempahan segera servis bagi membolehkan kami mula untuk membina web sales page anda.

Berminat? Apa Yang Anda Perlu Lakukan?

  1. Pastikan anda mempunyai Domain & Hosting Sendiri. Jika tidak mempunyainya, anda boleh dapatkannya DI SINI.
  2. Jika anda ingin meminta kami untuk bantu membeli domain & hosting tersebut, sila add-on di dalam pakej pembelian nanti. (Cas pengurusan RM10 dikenakan oleh kami).
  3. Setelah confirm membuat tempahan dan bayaran, pihak kami akan menghubungi anda untuk meminta anda memberikan bahan-bahan info promosi untuk dimasukkan ke dalam sales page anda.
  4. Web sales page tersebut dijangka akan siap sepenuhnya dalam tempoh masa 9 hari. Bergantung dengan Que tempahan, pastikan anda membuat tempahan terawal jika anda urgent untuk siap cepat web anda.

Apa Itu Domain & Hosting?

Apa itu Domain & Hosting? 
Domain adalah alamat laman web anda yang hujungnya adalah seperti .com ,.net, .org, .my. 

Hosting adalah server ataupun lebih mudah difahami, tapak dimana laman web anda akan diletakkan. 

Untuk memiliki sebuah laman web, anda perlu mempunyai domain & hosting ini. Membuat laman web ini lebih kurang sama seperti membuat rumah, anda memerlukan tapak (Hosting) dan alamat tapak rumah (Domain) bagi membolehkan pihak kontraktor membuat rumah anda (Laman Web).

Jadi bagi membolehkan pihak kami membuat web sales page anda, anda perlu mempunyai domain & hosting terlebih dahulu. Jika belum ada, anda boleh dapatkan terlebih dahulu DI SINI ataupun minta pihak kami uruskan untuk anda.

Promosi Akan Tamat Dalam Tempoh Masa :

Ingin dapatkan lebih diskaun promosi? Hubungi agen-agen kami.