SEMINAR & BENGKEL

Khaiz Empire telah mengadakan pelbagai seminar & bengkel berkaitan perniagaan internet sejak tahun 2013 lagi secara berperingkat.

ADAKAH ANDA?

SIAPA KAMI?

Khaiz Empire diasaskan oleh Khairilizwan Jamros ,anak jati sabah yang mempunyai pengalaman dalam perniagaan internet sejak tahun 2008 lagi. Beliau sering diundang dan diberi kepercayaan untuk mengadakan seminar serta bengkel berkaitan pemasaran digital oleh beberapa jabatan kerajaan dan juga swasta. Kini Khaiz Empire untuk memantapkan lagi seminar / bengkel berkaitan bisnes online terutamanya di sekitar negeri Sabah.

Anak Jati Sabah #khaiz

Apa Kata Peserta Kami Sebelum Ini?

Menarik! Bila Lagi Ada Bengkel/Seminar Dari Khaiz?

Oleh sebab fokus utama kami bukan 100% hanya kepada bengkel/seminar pemasaran internet, kami akan mengadakan bengkel mengikut jadual yang kami tetapkan atau atas permintaan-permintaan mengikut syarat yang telah ditetapkan.

Jangan risau, anda boleh menghubungi kami terus untuk bertanya bengkel-bengkel atau seminar pemasaran digital yang kami akan adakan pada masa akan datang.

JADUAL SEMINAR/BENGKEL TERKINI:

Akan dimaklumkan kemudian.

Akan dimaklumkan kemudian.

PERSONAL COACHING?

Jika anda ingin mendapatkan ilmu dari kami tanpa menunggu bengkel ataupun seminar dari kami, anda juga boleh menghubungi kami untuk Personal Coaching. Kelebihannya anda akan lebih fokus kerana Personal Coaching ini hanya untuk 1 – 5 orang dalam satu sesi sahaja dan sudah tentu kosnya lebih sedikit ya 😀

Pertanyaan Lanjut? HUBUNGI KAMI.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping