Ecommerce.

TINGKATKAN 84% KREDIBILITI & TARIK PELANGGAN KE BISNES ANDA DENGAN MEMILIKI LAMAN WEB PROFESSIONAL!​

Pengguna Internet MENINGKAT Sebanyak 25.84 MILLION Pada Januari 2019!

Tahukah anda? Pada penghujung 2016, pengguna internet di Malaysia sahaja telah mencecah sebanyak 25.84 Million pengguna internet. Dianggarkan setiap tahun, jumlah ini akan terus meningkat dari semasa ke semasa. Sebanyak 96% pengguna internet mengakses internet melalui telefon pintar mereka!!

PEMASARAN INTERNET Mampu Mempromosikan Bisnes Anda Dengan Sangat Pantas!

Saya pasti anda setuju jika saya katakan PEMASARAN INTERNET kini merupakan salah satu nadi yang sangat penting untuk kembangkan lagi bisnes anda. Jika anda belum lagi meng”online”kan bisnes anda, anda kemungkinan telah jauh di belakang ditinggalkan oleh pesaing-pesaing anda. Kita sendiri dapat melihat kini banyak pihak termasuk kerajaan mengadakan program kesedaran berkenaan keusahawanan pemasaran internet.

Carian GOOGLE. Sejumlah 3.5 bi­lion pencarian diproses sehari,40,000 pencarian setiap saat

Tahukah anda, Sejumlah 3.5 bi­lion pencarian diproses sehari,40,000 pencarian setiap saat menggunakan enjin carian GOOGLE sahaja? Ini bermaksud, anda berpotensi mempromosikan bisnes anda melalui laman web menggunakan enjin carian Google kepada ribuan bakal pelanggan anda.

Siapa Kami?

KHAIZ EMPIRE menyediakan perkhidmatan yang praktikal, berteknologi tinggi dan mesra pengguna kepada klien-klien seperti badan-badan kerajaan, korporat, IKS dan sebagainya. Antara perkhidmatan-perkhidmatan yang Khaiz Empire jalankan adalah termasuk pembikinan video pemasaran,laman web, video animasi, muzik video, penyedia domain & hosting, reka bentuk grafik, pemasaran facebook, pemasaran email dan banyak lagi.

6 Sebab Mengapa Bisnes Anda Perlukan Laman Web!

Memiliki laman web anda sendiri juga akan meningkatkan lagi keyakinan bakal-bakal pelanggan anda kepada anda.Sudah pasti mereka lebih mudah yakin dengan anda dan menganggap anda betul-betul serius dalam menjalankan perniagaan anda jika anda mempunyai laman web anda sendiri.

Baiklah di sini saya senaraikan 6 sebab mengapa anda perlu memiliki laman web untuk bisnes anda sendiri :

Bagaimana sekiranya facebook ataupun instagram bisnes anda yang mempunyai ratusan likes tiba-tiba sahaja dipadam oleh facebook seperti yang pernah berlaku oleh beberapa usahawan sebelum ini? Bina “tapak bisnes anda sendiri” iaitu laman web anda sendiri.

Laman web anda akan lebih mudah dan berpotensi untuk dijumpai di enjin carian seperti Google.com. Sekiranya bakal-bakal pelanggan anda terjumpa laman web anda melalui enjin carian, bermaksud anda mampu mempromosikan perniagaan anda secara PERCUMA.

Memiliki laman web anda sendiri juga akan meningkatkan lagi keyakinan bakal-bakal pelanggan anda kepada anda.Sudah pasti mereka lebih mudah yakin dengan anda dan menganggap anda betul-betul serius dalam menjalankan perniagaan anda jika anda mempunyai laman web anda sendiri.

Dengan memiliki laman web bisnes anda sendiri. Anda secara tidak langsung akan memudahkan lagi para pelanggan anda untuk mendapatkan sebarang info dan butiran mengenai bisnes anda. Dengan hanya mengakses laman web anda,segala info berkenaan bisnes anda ada di dalamnya.

Jika bisnes anda mempunyai laman web, secara tidak langsung ianya akan lebih meyakinkan BAKAL PELANGGAN anda untuk berurusan dengan anda.Bakal pelanggan anda akan berasa anda serius dengan perniagaan yang anda jalankan.

Sudah masa anda “online”kan bisnes anda secara serius. Anda boleh gunakan medium media sosial yang lain juga tetapi dengan adanya laman web khas untuk bisnes anda sudah tentu ianya akan memberi banyak kelebihan untuk promosikan bisnes anda.

Bukan Sahaja Promosi Secara ONLINE, Tetapi Juga OFFLINE..

Apabila anda mempunyai laman web anda sendiri, anda bukan sahaja boleh mempromosikan link web bisnes anda secara online tetapi juga secara OFFLINE.

Anda boleh letakkan alamat laman web anda di bisnes kad,stiker kereta,baju,payung dan banyak lagi.

Sudah pasti dengan memiliki laman web ini, anda boleh mempromosikan bisnes anda secara maksimum menggunakan kaedah ONLINE & OFFLINE.

BISNES KAD

Anda boleh letakkan link laman web anda pada bisnes kad anda. Bayangkan jika anda bertemu dengan seorang prospek dalam masa yang singkat dan tidak dapat berbual lama, anda boleh hulurkan bisnes kad anda berserta dengan link laman web tersebut bagi memudahkannya mengenali bisnes anda.

BAJU KREW / STAFF

Tentu baju para staff anda akan kelihatan lebih “POWER” dengan memakai baju staff berserta link laman web bisnes anda di baju tersebut. Ini secara tidak langsung akan mempromosikan lagi bisnes anda.

FLYER / BROCHURE

Anda juga boleh letakkan link laman web anda tersebut pada flyer promosi anda. Dengan adanya laman web anda, akan memudahkan lagi bakal pelanggan anda mendapatkan info-info lebih banyak mengenai bisnes anda melalui laman web anda.

STICKER KERETA

Salah satu juga perkara menarik yang anda boleh promosi bisnes anda secara offline melalui laman web anda adalah dengan meletakkan link laman web anda melalui stiker kereta dan letakkan di belakang kereta anda. Bayangkan ketika anda memandu dalam keadaan jem dan secara tidak langsung mereka yang berada di belakang kereta anda dapat lihat dan link laman web anda terpromosi. Menarik kan 🙂

SIGNBOARD KEDAI

Untuk mereka yang mempunyai tapak kedai juga, anda juga boleh meletakkan link laman web anda pada signboard kedai anda ataupun bahagian dalam kedai . Selain itu juga, anda boleh letakkan link laman web tersebut pada beg plastik,ataupun bahan cetak yang lain.

MEDIA SOSIAL

Anda juga boleh meletakkan link laman web anda pada akaun laman sosial bisnes anda contohnya pada facebook,instagram,twitter dan lain-lain. Kelebihan laman web,ianya lebih statik dan kandungan info di dalam laman web tersebut lebih teratur dan kemas.

Terdapat banyak lagi kaedah yang anda boleh promosikan link laman web anda secara OFFLINE. Anda pasti dapat lihat banyak kelebihan jika anda mempunyai mempunyai laman web untuk bisnes anda kan 🙂

Pentingkah Laman Web? Adakah Semua Bisnes Perlukan Laman Web?

Mungkin ada di antara anda bertanya, pentingkah & adakah semua bisnes perlu mempunyai laman web mereka sendiri.

Pada pendapat saya sendiri, YA. Hampir semua bisnes sebaiknya mempunyai laman web untuk bisnes mereka sendiri. Tidak kira apa bisnes yang anda lakukan, laman web mampu membantu mempromosikan bisnes anda dan juga meningkatkan kredibiliti perniagaan anda.

Antara beberapa bisnes yang sesuai memiliki laman web :

Bagaimana? Anda Tertarik Memiliki Laman Web Untuk Bisnes Anda?

Tentu anda telah mendapat sedikit kesedaran tentang kelebihan sebuah laman web yang akan membantu memantapkan lagi bisnes anda kan..

Berminat untuk memiliki laman web untuk bisnes anda?

Memperkenalkan..

ECOMMERCE

Konsep Web ECOMMERCE

Laman web ecommerce atau juga dikenali sebagai kedai online mempunyai ciri-ciri khas berbeza dengan laman web biasa. Melalui laman web ecommerce ini, pelanggan anda boleh membuat pembelian produk / servis terus dari laman web anda.

Bina Laman Web Ecommerce Anda Dengan Pakej Web Khaiz Empire!

Baiklah, mungkin ada diantara anda tidak sabar untuk memiliki laman web bisnes anda sendiri. Bagaimana jika kami tawarkan kepada anda pakej membina laman web untuk bisnes anda?

Ecommerce khaiz merupakan pakej servis membina laman web yang disediakan oleh Khaiz Empire. Pakej ini menyediakan pakej laman web yang menarik & premium.

Selain itu, terdapat juga bonus-bonus menarik yang disediakan di dalam pakej ini.
Jika anda belum ada lagi laman web untuk bisnes anda, ini merupakan peluang anda untuk memiliki laman web anda sendiri dengan harga yang berpatutan dan mampu milik untuk para usahawan.

Ya memperkenalkan eCommerce Wshop @ Khaiz Empire 🙂

Ciri- Ciri ECOMMERCE WSHOP YANG KAMI TAWARKAN!

HALAMAN PENGURUSAN WEB ECOMMERCE

HALAMAN UMUM WEB ECOMMERCE

HALAMAN PENGURUSAN WEB ECOMMERCE

Ini merupakan antara beberapa fungsi-fungsi yang terdapat pada halaman pengurusan web ecommerce. Ini antara fungsi-fungsi yang terdapat pada halaman pengurusan ecommerce tersebut :

Halaman Semak "Order" Pembeli.

Anda boleh menyemak ruangan tempahan jika terdapat pelanggan membeli daripada web ecommerce anda.

Boleh Semak & Kemaskini Setiap Tempahan Pelanggan

Anda oleh menyemak satu per satu setiap tempahan pelanggan dan kemaskini status tempahan tersebut.

Report Jualan & Keseluruhan

Anda boleh melihat report keseluruhan jualan kedai online anda seperti jumlah jualan bulanan, mingguan, tahunan dan lain-lain.

Pelbagai Kaedah Pembayaran

Anda boleh menambah atau memilih kaedah pembayaran yang anda inginkan untuk web ecommerce anda.

Tambah & Urus Produk Sendiri

Anda juga boleh menambah dan mengurus produk anda sendiri termasuk harga, variasi produk, gambar produk.

Mengurus Zon Penghantaran

Anda boleh mengurus kaedah penghantaran tempahan mengikut zon penghantaran yang telah anda tetapan.

HALAMAN DEPAN WEB ECOMMERCE

Susunan Produk lebih Teratur

Susunan produk anda pada web ecommerce anda lebih teratur.

Halaman Setiap Produk

Setiap produk mempunyai halaman produknya sendiri yang lengkap dengan butiran produk.

Billing & Payment Gateway

Halaman checkout, billing termasuk payment gateway.

Halaman Profil Tempahan

Pelanggan boleh menyemak status tempahan mereka melalui halaman profil yang telah disediakan.

Notifikasi Pembeli

Apa yang menarik juga boleh ditambah, notifikasi pembeli sebelum ini akan dipaparkan di dalam web ecommerce anda.

Fungsi Filter Produk

Fungsi filter bagi memudahkan pelanggan untuk melihat harga produk yang rendah dan tinggi mengikut yang telah ditetapkan.

lagi mengenai pakej ecommerce kami..

Theme Premium + Page Builder Pro!

Terdapat lebih 120+ theme premium yang kami sediakan untuk pakej WSilver ini dan juga page builder premium untuk laman web anda. Anda boleh pilih theme premium ini yang anda rasa sesuai untuk laman web bisnes anda.

Responsive Web!

Apa yang lebih menarik, pakej ini disediakan dengan theme web yang “Responsive Web”, ini bermaksud laman web bisnes anda sangat sesuai diakses oleh mana-mana komputer ataupun telefon pintar.

Mesra SEO!

Laman web yang kami sediakan juga adalah laman web yang mesra SEO. Apa itu SEO? SEO adalah Search Engine Optimization, yang akan membantu menaikkan laman web anda di enjin carian seperti Google.

Email Domain

Jadikan bisnes anda kelihatan lebih professional. Dengan memiliki laman web anda sendiri, email anda akan kelihatan lebih pro, anda akan menggunakan email mengikut domain laman web anda. Contoh [email protected]*.

Plugin Basic & Premium

Selain itu juga, kami memasang plugin wordpress yang menarik dan penting untuk laman web anda. Terdapat juga beberapa plugin bukan sahaja basic tetapi juga plugin premium yang kami akan pasang ke laman web anda nanti.

Tutorial Kemaskini Web

Anda boleh mengemaskini laman web anda sendiri. Pihak kami menyediakan video tutorial serta ebook panduan bagaimana cara mudah untuk mengemaskini laman web anda.

Domain Web ( .com .net .org)

Ya! Sudah tentu laman web anda tersebut disertakan sekali dengan alamat domain (.com / .net / .org). Alamat domain ini akan menjadi identiti untuk laman web dan bisnes anda.

Linux Web Hosting

99.9% Uptime Guarantee 25 Monthly Bandwidth 2 GB Disk space quota + CPANEL

Sokongan Teknikal

Sokongan teknikal jika terdapat sebarang masalah pada laman web bisnes anda.Pakej ini juga termasuk kemaskini versi web dan sekuriti web tersebut dari semasa ke semasa.

BONUS PAKEJ!

Ya! Kami tambah lagi beberapa bonus menarik untuk anda.

2) SSL https + Security (CloudFlare)

Kami akan tambahkan SSL Https pada laman web anda.
SSL ini akan mampu tingkatkan keselamatan mereka yang melayari laman web anda dan sudah tentu akan menambahkan keyakinan pelanggan terhadap bisnes anda jika melihat laman web anda dilengkapi oleh SSL ini.

Saya Sudah Ada Facebook & Instagram, Adakah Bisnes Saya Masih Perlukan Laman Web?

“Saya sudah ada facebook & instagram untuk bisnes saya, kenapa saya perlukan lagi laman web?”

Ini mungkin persoalan yang sedang bermain di fikiran anda.
Ya,facebook & instagram sangat banyak membantu mengembangkan bisnes anda.

Namun anda harus ingat, terdapat ramai rakan-rakan usahawan sana yang mempunyai ribuan likes page facebook mereka akhirnya terduduk apabila akaun facebook ataupun instagram mereka ditutup dalam sekelip mata sahaja!

Bayangkan..Page Anda Tiba-Tiba Lenyap..

Ini merupakan salah satu mimpi ngeri bagi para usahawan yang hanya bergantung sepenuhnya dengan page facebook & instagram semata-mata. Malahan, anda tidak mempunyai sebarang hak terhadap page facebook anda kerana anda hanya “menumpang” pada platform facebook/instagram semata-mata. 

Kami sendiri mempunyai page facebook yang mempunyai ratusan ribu likes tetapi tetap merasa itu bukan satu jaminan untuk memastikannya kekal pada masa akan datang, kita tidak tahu risiko yang akan berlaku suatu hari nanti.

Jadi adakah anda sanggup meletakkan “nyawa” bisnes anda pada platform facebook semata-mata? Mengapa anda membuat persediaan untuk memiliki platform anda sendiri iaitu laman web?

Kan lebih baik dan terjamin jika anda mempunyai page facebook / instagram dalam masa yang sama juga mempunyai sebuah “aset” online anda sendiri iaitu laman web. 🙂

TANYA GOOGLE..

Tidakkah kita perasan, kebiasaanya jika kita ingin mencari sesuatu perkara ataupun tempat, kita akan terus menggunakan Google dan masuk ke dalam website-website yang berkaitan dari pilihan enjin carian tersebut. 

Orang bilang, apa-apapun…Google!

Cari kedai gunting rambut…Google.
Cari kedai urut tulang belakang…Google.
Cari kedai tayar…Google.

Salah satu laman web pelanggan Khaiz…
Laman Webnya naik ke NO.1 pada keyword “Urut Tulang Belakang Sabah“.

DEMO WEB ECOMMERCE

TESTIMONI PELANGGAN!

Selain pakej website, terdapat juga testimoni-testimoni untuk pakej-pakej perkhidmatan kami yang lain.

MENGAPA ANDA HARUS MEMILIH KAMI?

Mungkin ada di antara anda tertanya, mengapa anda perlu mengambil perkhidmatan web dari kami, mungkin ada juga di luar sana yang membuat servis membina laman web kan.

Berpengalaman Dalam Membina Web Sejak 2008!

Kami berpengalaman dalam membina laman web sejak tahun 2008 lagi. Termasuk membina blog, portal web, forum dan banyak lagi.

Berpusat Di Kota Kinabalu, Sabah

Bagi Mereka yang berada di sekitar Kota Kinabalu, Sabah. Anda boleh terus datang ke pejabat kami yang terletak di Bandar Sierra BizHub, Kota Kinabalu.. Jika anda berada luar dari kawasan, anda masih boleh berhubungi dengan kami melalui email ataupun telefon.

Pakej Web Yang Berkualiti!

Apa yang lebih menarik, kami menyediakan pakej membina laman web mampu milik dan berkualiti untuk para usahawan di luar sana.

Reseller Domain & Hosting

Kami merupakan Reseller Domain & Hosting . Anda boleh membeli domain & hosting terus kepada kami. Terdapat juga pakej-pakej hosting termasuk server yang pihak kami tawarkan.

ANTARA HASIL-HASIL KERJA KAMI :

Ini antara beberapa hasil-hasil kerja yang kami boleh kongsikan kepada anda.

PELANGGAN KAMI

Bagaimana? Berminat untuk dapatkan pakej membina laman web dari kami?

Jangan tangguh lagi! Ini adalah masa yang sesuai untuk anda dapatkan pakej laman web dari kami.

Masih Risau? JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 30 HARI!

Anda masih risau?
Bagaimana jika kami berikan jaminan wang dikembalikan 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami tawarkan kepada anda?
Kini anda tidak perlu risau lagi. 🙂

* Tertakluk kepada terma & syarat yang telah ditetapkan.

Dapatkan Info Terkini Promosi Web Khaiz Empire

Dapatkan promosi-promosi terkini pakej web Khaiz Empire terus ke email anda! Masukkan Nama & Email anda.

BAIKLAh! SAYA BERMINAT!

Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan pakej ecommerce ini. Kami pasti anda tidak akan berasa rugi dan berbaloi untuk mendapatkan perkhidmatan laman web dari kami.

Berapa Kos Komitmen Yang Diperlukan Untuk Mendapatkan Pakej ECOMMERCE Ini?

Untuk pakej ecommerce yang kami sediakan ini adalah kami fokus untuk pakej ecommerce yang premium dan professional. 

Baiklah, Kami pasti anda tidak sabar untuk mendapatkan pakej ini.

Berapa kos yang anda perlukan untuk mendapatkan pakej ini?

Pada awalnya, kos untuk perkhidmatan ini secara keseluruhan adalah RM3,800 sahaja.

 

* Sewa tahunan domain & hosting KHO1 adalah RM480/setahun.

Jangan tunggu lagi, promosi ini adalah terhad.
Hubungi kami melalui Whatsapp sekarang untuk mendapatkan pakej promosi ini!

Jika anda rasa, anda perlu kembangkan perniagaan anda secara online secara serius. Laman web merupakan platform yang tepat untuk bisnes anda untuk jangka masa yang panjang.

Kami tidak dapat jamin harga tempahan ini akan kekal. Apa yang pasti apabila kouta tempahan telah mencukupi kami akan naikkan harga seperti yang kami rancang.

Ya sudah tentu. Anda boleh hubungi pihak kami untuk info lebih lanjut.

Laburkan wang anda tanpa perlu risau. Jaminan wang dikembalikan 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan servis yang kami tawarkan. Tertakluk kepada terma u0026amp; syarat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping