Khaiz Web Design
Digital Marketing Sabah

SERVIS BUAT WEBSITE

Khaiz Empire telah berpengalaman dalam pembikinan laman web lebih 10+ tahun (sejak 2013) untuk para usahawan, syarikat, persatuan termasuk agensi kerajaan.

SERVIS BUAT
SALES PAGE

Sales page, atau web jualan, adalah halaman web yang direka khas untuk mempromosikan dan meyakinkan pengunjung untuk melakukan tindakan tertentu, terutamanya untuk membuat pembelian produk atau servis.

SERVIS BUAT WEBSITE
BIZ / KOPERAT

Dapatkan laman web profesional untuk perniagaan anda atau koperasi anda dengan servis kami yang berkualiti tinggi. Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut dan mula membangunkan kehadiran digital anda!

SERVIS BUAT WEB (ECOMMERCE)

Perluas perniagaan anda dengan laman web e-dagang yang profesional dan berkesan. Dapatkan perkhidmatan pembangunan laman web e-dagang daripada kami hari ini untuk memulakan langkah baru dalam menjana jualan dalam talian. Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut!

SERVIS BUAT WEBSITE KERAJAAN

Kembangkan kehadiran digital kerajaan anda dengan laman web yang mesra pengguna dan canggih. Dapatkan servis pembangunan laman web kerajaan daripada kami untuk menyampaikan maklumat dan perkhidmatan kepada rakyat dengan lebih efisyen. Hubungi kami hari ini untuk memulakan projek anda!

7 ciri-ciri laman web yang dibangunkan oleh khaiz web design

Responsive Web

“Responsive Web” bermaksud laman web bisnes anda sangat sesuai diakses oleh mana-mana komputer ataupun telefon pintar.

Design readymade & custom terpilih

Kami menyediakan template-template web yang “Readymade” dan juga custom yang menarik dan rekabentuk terkini.

SSL HTTPS + SECURITY

SSL ini akan mampu tingkatkan keselamatan mereka yang melayari laman web anda dan sudah tentu akan menambahkan keyakinan pelanggan anda.

Mesra Search Engine Optimization (SEO)

Apa itu SEO? SEO adalah Search Engine Optimization, yang akan membantu menaikkan laman web anda di enjin carian seperti Google.

Dibangun Menggunakan CMS Wordpress

Laman web yang kami bangunkan adalah menggunakan CMS dari Wordpress. Mengapa kami memilih wordpress? ini kerana terdapat banyak fungsi menarik dan sistem web Wordpress yang stabil sejak tahun 2003 lagi.

Menggunakan Plugin Terpilih & Premium

kami memasang plugin wordpress yang menarik dan penting untuk laman web anda. Plugin-plugin yang kami pasang adalah terpilih bagi memastikan laman web anda berjalan dengan lancar dan stabil.

Dilengkap Dengan Sokongan Teknikal

Sokongan teknikal jika terdapat sebarang masalah pada laman web bisnes anda. Ianya termasuk kemaskini versi web dan sekuriti web tersebut dari semasa ke semasa.

7 Sebab Mengapa Anda
Perlu Memilih Khaiz Empire

Berpengalaman Dalam Membina Web Sejak 2013!

Kami berpengalaman dalam membina laman web sejak tahun 2013 lagi. Termasuk membina blog, portal web, forum dan banyak lagi.

Berpusat Di Kota Kinabalu, Sabah

Bagi mereka yang berada di sekitar Kota Kinabalu, Sabah. Anda boleh terus datang ke pejabat kami yang terletak di Bandar Sierra BizHub, Kota Kinabalu.

Pakej laman Web Yang Berkualiti!

Kami menyediakan pakej-pakej membina laman web yang menarik dan berkualiti untuk anda.

Telah membuat pelbagai laman web termasuk web gov, korporat, ecom dll.

Kami telah berpengalaman dalam membina pelbagai jenis laman web mengikut permintaan pelanggan.

web siap dalam tempoh masa 9 - 14 hari (t&s)

Proses tempahan dan pembinaan laman web yang mudah dan cepat siap dalam tempoh 9 - 14 hari mengikut terma & syarat yang ditetapkan (bahan dari pelanggan telah disediakan).

lengkap dengan panduan video/pdf

Bagi memudahkan pelanggan mengemaskini sendiri laman web mereka, kami menyediakan panduan pdf & video untuk pelanggan kami.

tim support khas dari khaiz web design

Bagi memastikan laman web anda sentiasa berjalan dengan lancar, kami melakukan rutin pemeriksaan teknikal web bersama tim web Khaiz melalui pakej WMSC & USRS.

Antara Hasil
Kerja Kami :

KHAIZ EMPIRE
C-1st-7, 1st Floor, Block C,Lorong Bizhub 1A,
Bandar Sierra, Mile 13.5, Jalan Tuaran,
88450 Kota Kinabalu, Sabah
No DBKK : 0000159445 T

Siapa Kami?

KHAIZ EMPIRE ditubuhkan pada Februari 2013 sebagai syarikat pemilikan tunggal 100% dengan status Bumiputera Sabah. Perniagaan utama kami berkisar dalam menyediakan perkhidmatan secara dalam talian dan luar talian berkaitan pemasaran digital serta bengkel latihan yang berkaitan.

Di Khaiz Empire, kami komited untuk memberikan perkhidmatan yang praktikal, berteknologi tinggi, dan mesra pengguna kepada pelbagai pelanggan, termasuk agensi kerajaan, entiti korporat, PKS, dan banyak lagi. Beberapa perkhidmatan yang ditawarkan oleh Khaiz Empire merangkumi pemasaran digital, pengeluaran video untuk tujuan pemasaran, pembangunan laman web, video promosi, video muzik, fotografi, seminar, kursus, SEO, dan banyak lagi.

Pelanggan Kami

@ Khaiz Web Design
Ya KHAIZ memang terbaik untuk servis pembangunan website.. Web kami sering menarik trafik yang tinggi akhirnya bertukar menjadi SALE!!!
Mohd Rosni JohnPerak
www.dsakinah.com
Biar bisnes kita kecil atau besar, website itu penting gaiss! Client locak & oversea boleh go through the website & contact me for futher details.
Jacqueline
Borneo Rich Empire

Perkhidmatan Kami

@ Khaiz Web Design

SERVIS BUAT
SALES PAGE

SERVIS BUAT WEBSITE BIZ / KOPERAT

SERVIS BUAT WEB (ECOMMERCE)

SERVIS BUAT WEBSITE KERAJAAN

Sebarang Pertanyaan?

Sebarang pertanyaan lebih lanjut mengenai pakej-pakej Khaiz Empire, anda boleh menghubungi kami melalui No.Phone
010-8661760 atau terus melalui whatsapp HQ kami.
Khaiz Empire
C-1st-7, 1st Floor, Block C,Lorong Bizhub 1A,
Bandar Sierra, Mile 13.5, Jalan Tuaran,
88450 Kota Kinabalu, Sabah
No DBKK : 0000159445 T
© Since 2013 Khaiz Empire. All rights reserved.