Khaiz Web Design
Digital Marketing Sabah

PERKHIDMATAN MEMBINA LAMAN WEB

KERAJAAN

Kembangkan kehadiran digital kerajaan anda dengan laman web yang mesra pengguna dan canggih. Dapatkan servis pembangunan laman web kerajaan daripada kami untuk menyampaikan maklumat dan perkhidmatan kepada rakyat dengan lebih efisyen. Hubungi kami hari ini untuk memulakan projek anda!

CIRI-CIRI WEB
KERAJAAN

Responsive Web

Web yang dibangunkan adalah Responsive Web bermaksud sesuai untuk diakses menggunakan pelbagai peranti tidak kira melalui komputer,tablet ataupun smartphone.

KRITERIA & GARIS PANDUAN

Mengikut kriteria dan garis panduan pembangunan laman web yang ditetapkan kerajaan.

Mesra SEO

Web yang direka adalah mesra SEO iaitu berpotensi mudah dipaparkan dalam enjin carian terutamanya Google.

Mengikut kriteria dan garis panduan pembangunan laman web yang ditetapkan kerajaan.

Dibangun menggunakan CMS Wordpress

Laman web yang kami bangunkan adalah menggunakan CMS dari Wordpress. Mengapa kami memilih wordpress? ini kerana terdapat banyak fungsi menarik dan sistem web Wordpress yang stabil sejak tahun 2003 lagi.

Reka Bentuk Profesional (Dibuat Khas)

Kami menyediakan pakej-pakej membina laman web yang menarik dan berkualiti untuk anda.

Mesra SEO

Apa itu SEO? SEO adalah Search Engine Optimization, yang akan membantu menaikkan laman web anda di enjin carian seperti Google.

SSL HTTPS + SECURITY

SSL ini akan mampu tingkatkan keselamatan mereka yang melayari laman web anda dan sudah tentu akan menambahkan keyakinan pelanggan anda.

Integrasi Media Sosial: lengkap dengan butang media sosial agensi kerajaan.

Tambahan Fungsi Kebolehgunaan

Berbilang bahasa,Kebolehcapaian Kurang Upaya W3C,Borang maklumbalas dalam talian,Fungsi carian dalaman, peta laman ,Arkib (berita/siaran lama masih boleh diakses).

Penggunaan tambahan konsep & elemen Kreativiti

Warna,Elemen interaktif / peralihan, Penggunaan tipografi, Animasi, Susun atur / penggunaan ruang, Berorientasikan jenama (padanan logo / tema agensi),Estetika Keseluruhan,Ilustrasi / Fotografi.

Siapa Kami?

KHAIZ EMPIRE ditubuhkan pada Februari 2013 sebagai syarikat pemilikan tunggal 100% dengan status Bumiputera Sabah. Perniagaan utama kami berkisar dalam menyediakan perkhidmatan secara dalam talian dan luar talian berkaitan pemasaran digital serta bengkel latihan yang berkaitan.

Di Khaiz Empire, kami komited untuk memberikan perkhidmatan yang praktikal, berteknologi tinggi, dan mesra pengguna kepada pelbagai pelanggan, termasuk agensi kerajaan, entiti korporat, PKS, dan banyak lagi. Beberapa perkhidmatan yang ditawarkan oleh Khaiz Empire merangkumi pemasaran digital, pengeluaran video untuk tujuan pemasaran, pembangunan laman web, video promosi, video muzik, fotografi, seminar, kursus, SEO, dan banyak lagi.

MENGAPA MEMILIH KAMI?

Panel Juri Pertandingan Laman Web Kerajaan Negeri Sabah 2023

Khaiz Empire berpengalaman dalam membangunkan laman web kerajaan Sabah sebelum ini dan Khairilizwan Jamros (founder Khaiz Empire) merupakan panel Juri Pertandingan Laman Web Kerajaan Negeri Sabah pada tahun 2023 yang lepas.
Dengan adanya pengalaman menilai laman-laman web kerajaan Sabah sebelum ini, tim kami memahami dan mengetahui apa fungsi-fungsi yang penting dan perlu di dalam sesebuah laman web kerajaan/agensi.

Antara Hasil
Kerja Kami :

Pelanggan Kami

@ Khaiz Web Design
Ya KHAIZ memang terbaik untuk servis pembangunan website.. Web kami sering menarik trafik yang tinggi akhirnya bertukar menjadi SALE!!!
Mohd Rosni
www.dsakinah.com
Biar bisnes kita kecil atau besar, website itu penting gaiss! Client locak & oversea boleh go through the website & contact me for futher details.
Jacqueline
Borneo Rich Empire

Sebarang Pertanyaan?

Sebarang pertanyaan lebih lanjut mengenai pakej-pakej Khaiz Empire, anda boleh menghubungi kami melalui No.Phone 010-8661760 atau terus melalui whatsapp HQ kami.

DAPATKAN SEBUT HARGA (Quotation)

Dunia sentiasa berubah, dan untuk terus berada di hadapan, kita perlu sentiasa berinovasi. Jadi, jika anda bersedia untuk membuat perubahan dan mencipta sesuatu yang baru, mari kita mulakan projek baru dan lihat ke mana ia akan membawa kita.
Khaiz Empire
C-1st-7, 1st Floor, Block C,Lorong Bizhub 1A,
Bandar Sierra, Mile 13.5, Jalan Tuaran,
88450 Kota Kinabalu, Sabah
No DBKK : 0000159445 T
© Since 2013 Khaiz Empire. All rights reserved.