Khaiz Production
Digital Marketing Sabah

SERVIS BUAT

Event Videography

Jadikan acara anda lebih bermakna dengan video yang menceritakan kisah sebenar di sebalik setiap momen. Kami akan mencipta karya seni yang menghidupkan semula kenangan indah dan memori abadi melalui video yang dihasilkan.

Video Berkualiti

Hasil muzik video yang kami tawarkan adalah berkualiti tinggi dan sesuai untuk ditayangkan di semua platform termasuk stesen TV.

Mengikut Konsep Yang Diinginkan

Kami membuat muzik video mengikut konsep yang pelanggan kami inginkan bagi memastikan muzik video tersebut lebih "berjiwa" dan mempunyai nilai seninya tersendiri.

Tim Berpengalaman

Kami merupakan tim yang berpengalaman dalam pembikinan muzik video di Sabah sejak tahun 2013 lagi.

HASIL KERJA KAMI

Siapa Kami?

KHAIZ EMPIRE ditubuhkan pada Februari 2013 sebagai syarikat pemilikan tunggal 100% dengan status Bumiputera Sabah. Perniagaan utama kami berkisar dalam menyediakan perkhidmatan secara dalam talian dan luar talian berkaitan pemasaran digital serta bengkel latihan yang berkaitan.

Di Khaiz Empire, kami komited untuk memberikan perkhidmatan yang praktikal, berteknologi tinggi, dan mesra pengguna kepada pelbagai pelanggan, termasuk agensi kerajaan, entiti korporat, PKS, dan banyak lagi. Beberapa perkhidmatan yang ditawarkan oleh Khaiz Empire merangkumi pemasaran digital, pengeluaran video untuk tujuan pemasaran, pembangunan laman web, video promosi, video muzik, fotografi, seminar, kursus, SEO, dan banyak lagi.

@ TVi | Sioknya bayu

Berapa Harga Kos Servis Kami?

Untuk pembikinan muzik video adalah bermula dari RM2,999 ke atas bergantung dengan konsep termasuk perancangan susun atur yang dinginkan di dalam muzik video tersebut, jika berminat untuk info lanjut sila hubungi pihak Khaiz Production untuk mendapatkan harga servis mengikut bajet serta konsep muzik video yang anda inginkan.

Sebarang Pertanyaan?

Sebarang pertanyaan lebih lanjut mengenai pakej-pakej Khaiz Empire, anda boleh menghubungi kami melalui No.Phone 010-8661760 atau terus melalui whatsapp HQ kami.

DAPATKAN SEBUT HARGA (Quotation)

Dunia sentiasa berubah, dan untuk terus berada di hadapan, kita perlu sentiasa berinovasi. Jadi, jika anda bersedia untuk membuat perubahan dan mencipta sesuatu yang baru, mari kita mulakan projek baru dan lihat ke mana ia akan membawa kita.
Khaiz Empire
C-1st-7, 1st Floor, Block C,Lorong Bizhub 1A,
Bandar Sierra, Mile 13.5, Jalan Tuaran,
88450 Kota Kinabalu, Sabah
No DBKK : 0000159445 T
© Since 2013 Khaiz Empire. All rights reserved.