WEB CONTENT MANAGER KHAIZ

WEB CONTENT MANAGER KHAIZ membantu mengurus kandungan laman web bisnes anda termasuk SEO termasuk analisis bulanan laman web.


PAKEJ WCM

Tiada Masa Urus Laman Web Bisnes Anda Seperti Natasha? Lihat Video Ini.

Ya bukan Natasha sahaja, kami pasti ramai para usahawan di luar sana tiada masa dan sangat sibuk untuk mengurus laman web bisnes mereka. Bagaimana jika Khaiz memberikan penyelesaian kepada anda?

https://www.youtube.com/watch?v=gLvaRyVQ9Xc

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH INI?

TIDAK MAHIR DALAM MEMBUAT ARTIKEL SESUAI UNTUK WEB ANDA?

Adakah anda tidak mahir dalam mengurus laman web anda? Usah risau, setiap daripada kita mempunyai kelebihan dan fokus yang berbeza. Jika anda tidak mahir, anda boleh mengupah mereka di luar sana yang mahir dalam bidang ini. Jadi masa anda akan lebih jimat dan berbaloi.

SANGAT SIBUK MENGURUS PRODUK ANDA

Adakah anda sangat sibuk untuk menguruskan produk-produk anda? Jangan risau,ianya normal. Cuma tentu sahaja ianya tidak berbaloi dan rugi jika produk-produk anda tersebut tidak dapat dipromosikan secara online. Kita telah masuk ke dalam era ekonomi digital.

KOS PENGURUSAN & GAJI PEMASARAN DIGITAL YANG MAHAL

Pasti ada diantara owner bisnes yang pening dengan kos untuk mengambil seorang staff yang expert dalam pemasaran digital terutamanya dalam keadaan ekonomi sekarang ini. Itu belum lagi termasuk mencari staff yang sesuai, KWSP,kos operasi yang lain. Jika anda rasa tidak mampu, solusinya OUTSOURCE bahagian tersebut.

KAEDAH PROMOSI OFFLINE SEMAKIN KETINGGALAN

Tidak dapat dinafikan lagi. Walaupun kaedah promosi offline masih boleh digunakan, bisnes anda akan KETINGGALAN jauh ke belakang jika anda tidak menggabungkan kaedah promosi offline dan juga online ini. Gunakan semua kaedah yang anda bagi membangunkan perniagaan anda!

TIADA MASA MENGURUS KONTEN LAMAN WEB BISNES ANDA?

Kami ada penyelesaiannya..

Memperkenalkan..

WEB CONTENT MANAGER KHAIZ

WEB CONTENT MANAGER KHAIZ membantu mengurus kandungan laman web bisnes anda termasuk SEO termasuk analisis bulanan laman web.

APA YANG PAKEJ WCM1-2 AKAN BANTU BISNES ANDA?

MENGURUS KONTEN LAMAN WEB ANDA

Sibuk dengan bisnes tetapi tiada masa untuk urus platform online bisnes anda? Kami menawarkan pakej Web Content Manager untuk membantu menjaga laman web anda.

MENGURUS KEMPEN ADS LAMAN WEB ANDA

Anda tidak pandai buat kempen promosi termasuk Google Adword bisnes anda? Jangan risau kami boleh mengurus kempen promosi Ads anda mengikut kos pemasaran anda.

LAPORAN ANALISIS BULANAN LAMAN WEB ANDA

Selain itu juga,kami akan memberikan keputusan analisis kempen setiap bulan untuk rujukan anda.

Pakej Yang Kami Tawarkan

Terdapat 2 pakej utama yang kami tawarkan dalam Web Content Manager.

BERMINAT?
HUBUNGI KAMI.


WHATSAPP

Khaiz Empire
C-1st-7, 1st Floor, Block C,Lorong Bizhub 1A,
Bandar Sierra, Mile 13.5, Jalan Tuaran,
88450 Kota Kinabalu, Sabah
No DBKK : 0000159445 T
© Since 2013 Khaiz Empire. All rights reserved.