Khaiz Empire : Digital Marketing Sabah

Digital Marketing Sabah
Khaiz ditubuhkan pada Februari 2013 dan status Bumiputera Sabah. Perniagaan utama kami berkisar dalam menyediakan perkhidmatan secara dalam talian dan luar talian berkaitan digital marketing serta bengkel latihan yang berkaitan. Khaiz Empire antara yang terawal dalam Digital Marketing Sabah.

“…The Best Utk Para Usahawan Mendapat Ilmu & Membantu Usahawan Lebih Mengenali Hala Tuju Bidang Perniagaan Yg Diceburi..” – Juju

KHAIZ EMPIRE
Digital Marketing Sabah

Perkhidmatan Kami :


1) KHAIZ IT (KHAIZ WEB DESIGN)

Servis Buat Sales Page, Servis Buat Web (Ecommerce), Servis Buat Website Biz / Koperat, Servis Buat Website Kerajaan, Website Maintenance Services, Website Redesign Services, Website Content Update Services.

SERVIS BUAT SALES PAGE
Sales page, atau web jualan, adalah halaman web yang direka khas untuk mempromosikan dan meyakinkan pengunjung untuk melakukan tindakan tertentu, terutamanya untuk membuat pembelian produk atau servis.

SERVIS BUAT WEBSITE BIZ / KOPERAT
Dapatkan laman web profesional untuk perniagaan anda atau koperasi anda dengan servis kami yang berkualiti tinggi. Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut dan mula membangunkan kehadiran digital anda!

SERVIS BUAT WEB (ECOMMERCE)
Perluas perniagaan anda dengan laman web e-dagang yang profesional dan berkesan. Dapatkan perkhidmatan pembangunan laman web e-dagang daripada kami hari ini untuk memulakan langkah baru dalam menjana jualan dalam talian. Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut!

SERVIS BUAT WEBSITE KERAJAAN
Kembangkan kehadiran digital kerajaan anda dengan laman web yang mesra pengguna dan canggih. Dapatkan servis pembangunan laman web kerajaan daripada kami untuk menyampaikan maklumat dan perkhidmatan kepada rakyat dengan lebih efisyen. Hubungi kami hari ini untuk memulakan projek anda!

2) KHAIZ PRODUCTION
Muzik video, Video Komersial, Video Trailer, Video Dokumentari, Video Event, Video Koporat, LIVE Streaming,Photoshoot produk, event, Photoshoot Personal.

3) KHAIZ MARKETING
Social Media Manager, Social Media Kit Design, Ads Package (FB Ads, Google Ads, Tiktok Ads), SEO Package.

4) KHAIZ ACADEMY
Seminar, bengkel, kursus, platform pembelajaran atas talian (EPIZ), personal coaching, group coaching.

Info Lanjut, Hubungi :

https://wa.me/60108661760

Lokasi Kami :

https://maps.app.goo.gl/TM9b7cKXrmweQjrj7

www.khaiz.com

#khaizempire#digitalmarketing#pemasarandigital#marketingdigital#marketing#sabah#kotakinabalu#bandarsierra#sepanggar#usahawan#servisbuatweb#photography#videography#akademi#seminar#bengkel#belia#kinabalu

  Comments are closed

  Khaiz Empire
  C-1st-7, 1st Floor, Block C,Lorong Bizhub 1A,
  Bandar Sierra, Mile 13.5, Jalan Tuaran,
  88450 Kota Kinabalu, Sabah
  No DBKK : 0000159445 T
  © Since 2013 Khaiz Empire. All rights reserved.